Skip to main content

Meiltä saat kaikki huollot ja korjaukset, oli kysymyksessä sitten moottoripyörä tai moottorisaha. Teemme pienkoneiden, perämoottoreiden, mopojen, moottoripyörien ja mönkijöiden huoltoa Humppilassa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme korjaa myös vaikka puutarhakoneesi käden käänteessä. Ota yhteyttä, kun kaipaat pienkoneen, moottoripyörän, mopon tai mönkijän huoltoa alan ammattilaiselta!

Tarvitsetko korjausta tai huoltoa mopolle tai moottoripyörällesi – me hoidamme menopelisi, jotta saat huristella huolettomasti eteenpäin

Tuomon mopo ja pienkonehuolto on mopojen, moottoripyörien ja mopoautojen korjauksiin sekä mönkijöiden huoltoihin erikoistunut yritys Humppilassa. Teemme niin pienet kuin suuremmatkin korjaukset kulkuneuvollesi.

Kulkuneuvojen säännöllinen huoltaminen ehkäisee mahdollisia tulevia korjauksia jo etukäteen ja parantaa käyttömukavuutta sekä tehokkuutta. Huollon ja korjauksien lisäksi teemme öljynvaihdot ja vaihdamme renkaat. Teemme kaikki työmme huolellisesti ja turvallisesti – tämä takaa sinulle huolettomat ajokilometrit eteenpäin. Meiltä saat myös varaosat!

Hinnasto:

  • Huollot 70 €/h